TUNNIT

TOIMINTATREENI

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU ON MONIPUOLISTA JA TEHOKASTA
Jokainen treeni on erilainen ja kohdistettu vartalon lihaksistoon eri liikesuunnat huomioiden. Treeneissä kuormitamme koko kehoa emmekä vain yhtä tiettyä lihasta.

USEITA TUNTEJA VIIKOSSA JA KAIKKI OVAT ERI TYYLISIÄ
Tunneilla treenataan kehon- ja vapaapainoilla kaikkia fyysisiä ominaisuuksia ja ne on suunniteltu tukemaan kehon toiminnallisuutta, joten vaikutukset tuntuvat arjessa koko kropan huippuvireenä.

KAIKEN HARJOITTELUN PERUSTANA ON OIKEAT LIIKETEKNIIKAT
Jatkuva tekniikan kehittäminen tuo onnistumisen tunteita ja saat harjoittelusta tuloksellista ja turvallista. Kannustava ryhmähenki on kaiken A ja O ja ryhmässä treenatessa itsestäänkin saa enemmän irti!

TREENI VEDETÄÄN LÄPI TÄYSIN OMIEN TAITOJEN, KUNNON JA VOIMIEN MUKAAN
Vaikka tunnilla liikkeet ja tempo ovat tekijänsä mukaisia, niin näissä treeneissä jokainen pääsee haastamaan itsensä!

MAANANTAISIN 18:00 KAUPUNGINLAMMEN MONITOIMIKENTÄLLÄ
KESKIVIIKKOISIN 17:00 VIMPELINLAAKSON URHEILUKESKUKSESSA
TORSTAISIN 18:00 KAUPUNGINLAMMEN MONITOIMIKENTÄLLÄ

KATSO HINNAT


TOIMINTATREENI SOTURI

PARILLISET VIIKOT:
MAANANTAISIN 18:00
KAUPUNGINLAMMEN MONITOIMIKENTÄLLÄ

PARITTOMAT VIIKOT:
KESKIVIIKKOISIN 17:00
VIMPELINLAAKSON URHEILUKESKUKSESSA

Soturin fysiikkaharjoittelu sisältää perinteisten lihaskuntoliikkeiden lisäksi mm. venyttelyä ja kamppailuliikkeitä. Kesällä tunti on armeijahenkinen ja liikutaan maastossa. Harjoittelu kehittää siis monipuolisesti kehon toiminnallisuutta. Treeni tehdään yksin, parin kanssa tai ryhmänä ja harjoittelu soveltuu kaikille.


TOIMINTATREENI SPORT

PARILLISET VIIKOT:
KESKIVIIKKOISIN 17:00
VIMPELINLAAKSON URHEILUKESKUKSESSA

PARITTOMAT VIIKOT:
MAANANTAISIN 18:00
KAUPUNGINLAMMEN MONITOIMIKENTÄLLÄ

Sporttinen treeni on muuttuva ja mukautuva liikuntatunti, joka perustuu palloilulajien monipuoliseen fysiikkaharjoitteluun. Tunneilla treenataan tasaisesti eri fyysisiä ominaisuuksia kehonpainolla sekä erilaisilla välineillä ja vapaapainoilla. Harjoitukset on suunniteltu tukemaan kehon tavallisia tarpeita ja luonnollisia liikkeitä, joten treeneissä mm. juostaan, hypitään, nostetaan ja heitetään.


TOIMINTATREENI STREET

TORSTAISIN 18:00
KAUPUNGINLAMMEN MONITOIMIKENTÄLLÄ

Tunnin jälkeen 30 minUUTIN kehonhuoltoTREENI

Street -treeni on voimistelua. Harjoiteltavia liikkeitä ovat muun muassa leuanveto, punnerrus, käsilläseisonta sekä erilaiset temput ja niiden yhdistelmät. Liikkeistä on loputon määrä erilaisia variaatioita, joten treeni soveltuu kaikille. Omalla kehonpainolla suoritettavat liikkeet ovat kokonaisvaltaisia ja kehittävät voiman sekä liikkuvuuden lisäksi tehokkaasti kehonhallintaa.


TOIMINTATREENI STRETSI

Stretsi on puoli tuntia kestävä kehonhuoltotreeni. Treenissä tehdään mm. liikkuvuutta edistäviä liikkeitä ja tehostetaan kehonpalautumista vaihtelevilla dynaamisilla ja staattisilla liikkeillä sekä käyttämällä vastuskuminauhoja. Tällä tunnilla haetaan tasapainoa ja kokonaisvaltaista kehonhuoltoa. Rauhallinen tempo ja liikkeisiin keskittyminen tuo kehonhallintaa ja tukee lihashuoltoa. 

TORSTAISIN 19:00
KAUPUNGINLAMMEN MONITOIMIKENTÄLLÄ

TOIMINTATREENI STARTTI

Tunnin tarkoituksena on opettaa aloittelijoille toiminnallisen harjoittelun perusteet sekä harjoittelussa käytettävien liikkeiden perustekniikat. Parin tunnin jälkeen et ole vielä mestari, mutta säännöllisesti tunneilla käymällä kehität parhaiten eri osa-alueiden tekniikkaa.

KYSY LISÄÄ


VOIT MYÖS YHDISTÄÄ RYHMÄLIIKUNNAN PIENRYHMÄVALMENNUKSEEN.

Monipuoliset ja joka kerta erilaiset treenit, jotka suoritetaan oman kuntotason mukaan. Villellä ammattitaitoinen tekniikkaopastus. Hyvä kannustava porukka ja hurttia huumoria, heti eka kerrasta oli tervetullut fiilis!
– Henna-Mari

”Just parasta. Joka kerta erilainen ja monipuolinen treeni. Treeneissä erinomainen ilmapiiri ja lähtötasosta riippumatta sopivat haasteet. Ammattitaitoiset tekniikkaopastukset. Toimintastartista saa treenaustekniikkaan erinomaisen lähtötason ja vinkit. Suosittelen.”
– Joni

Villen toiminnalliset treenit ovat tehokkaita ja monipuolisia. Ville ohjaa ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Treeneissä on aina hyvä tunnelma ja hauska treeniporukka tsemppaa vieläkin parempiin suorituksiin.
– Annimari

Erinomainen toiminnallinen treeni ja vetäjä. Hyvä opastus tekniikkaan ja sopivan vaihtelevat ohjelmat. Mukautuu kunto- ja lähtötason mukaan, kaikki pysyvät mukana, jopa minä.
– Harri

HINNAT

TUTUSTUMINEN: 5 €
KUUKAUSI: 50 €
1 TUNTI: 9 €
5 TUNTIA: 40 €
10 TUNTIA: 65 €

KATSO TIEDOT

VÄRVÄYDY MUKAAN TOIMINTAAN!

Tunneilla maksutapana käy käteinen, kortti sekä yleisimmät liikuntasetelit.
Voit myös maksaa verkossa PayPal -maksulla, laskulla tai liikuntasaldolla.
KATSO MAKSUTAVAT

1 TUNTI
9
 • Sisältää
 • yhden valitsemasi ToimintaTreeni -tunnin.
5 TUNTIA
40
 • Sisältää
 • viisi valitsemaasi ToimintaTreeni -tuntia.
 • Voimassa 2 kk.
10 TUNTIA
65
 • Sisältää
 • 10 valitsemaasi ToimintaTreeni -tuntia.
 • Voimassa 3 kk.
KUUKAUSI
50
 • Sisältää
 • kuukauden kaikki ToimintaTreeni -tunnit.

Kesäpassi
90
 • Oikeuttaa osallistumaan kaikkiin ToimintaTreeneihin heinä-elokuun ajan.