TUNNIT

TOIMINTATREENI

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU ON MONIPUOLISTA JA TEHOKASTA
Tunneilla treenataan kehon- ja vapaapainoilla kaikkia fyysisiä ominaisuuksia ja ne on suunniteltu tukemaan toiminnallisuutta, joten vaikutukset tuntuvat arjessa koko kropan huippuvireenä.

TREENAAMME LIIKETTÄ EMMEKÄ VAIN YHTÄ TIETTYÄ LIHASTA
Jokainen tunti on erilainen huomioiden koko kehon kuormituksen sekä kaikki liikesuunnat. Treenit ovat siis yhdistelmäharjoittelua parhaimmillaan.

TREENI VEDETÄÄN LÄPI TÄYSIN OMIEN TAITOJEN JA KUNNON MUKAAN
Vaikka tunnilla liikkeet ja tempo ovat tekijänsä mukaisia, niin näissä treeneissä jokainen pääsee haastamaan itsensä. Kannustava ryhmähenki on kaiken A ja O ja ryhmässä treenatessa saa itsestään enemmän irti!

KATSO HINNAT

KESÄ 2023

TOIMINTATREENI RIUSKA

MAANANTAISIN 18:00
KAUPUNGINLAMMEN MONITOIMIKENTTÄ

Voimaharjoittelu perustuu liikemalliharjoitteluun (lannesarana, kyykky, työntö, veto…) ja nimensä mukaisesti treenissä keskitytään isoihin voimanostoliikkeisiin (takakyykky, maastaveto, penkkipunnerrus…). Levytankoliikkeiden lisäksi tunnilla harjoitellaan niitä tukevia, eristävämpiä liikkeitä kehonpainolla sekä erilaisilla välineillä ja vapaapainoilla. Treenaajalla olisi hyvä olla tiedossaan voimanostoliikkeiden alkeet.
Kokoontuminen treenikontilla.

TOIMINTATREENI RIVAKKA

TIISTAISIN 18:00
VIMPELINLAAKSON URHEILUKENTTÄ

Muuttuva ja mukautuva tunti, joka perustuu palloilulajien monipuoliseen fysiikkaharjoitteluun. Tunneilla mm. juostaan, hypitään ja heitetään. Tunnilla keskitytään nopeaan voimantuottoon eri liikesuunnissa. Tunti sopii kaikille, joilla ei ole liikkumista haittaavia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja.
Kokoontuminen urheilukeskuksen katsomossa.

TOIMINTATREENI SISUKAS

KESKIVIIKKOISIN 17:30
KAUPUNGINLAMMEN MONITOIMIKENTTÄ

Cross training-tunti, jossa yhdistellään elementtejä kaikista muista treeneistä. Tunnilla treenataan tasaisesti eri fyysisiä ominaisuuksia mm. painonnosto-, kehonpaino-, kahvakuulaliikkeillä. Harjoitukset on suunniteltu tukemaan kehon tavallisia tarpeita ja luonnollisia liikkeitä. Tunnille on toivottavaa, että treenaaja on harjoitellut voimannostoliikkeitä ja osaa perusteet painonnostoliikkeisiin (rinnalleveto, tempaus, työntö).
Kokoontuminen treenikontilla.

TOIMINTATREENI SINNIKÄS

TORSTAISIN 17:00
VIMPELINVAARAN MAASTO

Kesällä tunti on armeijahenkinen ja liikutaan maastossa. Treeni sisältää perinteisten lihaskuntoliikkeiden (kyykky, punnerrus, rutistus…) lisäksi mm. polkujuoksua ja lisäpainoina toimii esim. painoliivit. Harjoittelu kehittää siis monipuolisesti kehon toimintakykyä. Treeni tehdään yksin, parin kanssa tai ryhmänä ja harjoittelu soveltuu kaikille. Tunnilla kannattaa olla minimaalinen varustus maastoon siirtymisen vuoksi.
Kokoontuminen urheilukeskuksen katsomossa.

TOIMINTATREENI JÄNTEVÄ

PERJANTAISIN 17:00
KAUPUNGINLAMMEN MONITOIMIKENTTÄ

Tunti on voimistelua. Harjoiteltavia liikkeitä ovat muun muassa leuanveto, punnerrus, käsilläseisonta sekä erilaiset temput ja niiden yhdistelmät. Liikkeistä on loputon määrä erilaisia variaatioita, joten treeni soveltuu kaikille. Kokonaisvaltaiset kehonpainoliikkeet kehittävät voiman sekä liikkuvuuden lisäksi tehokkaasti kehonhallintaa.
Kokoontuminen treenikontilla.


TOIMINTASTARTTI

Kurssin tarkoituksena on opettaa aloittelijoille toiminnallisen harjoittelun perusteet sekä harjoittelussa käytettävien liikkeiden perustekniikat. Muutaman tunnin jälkeen et ole vielä mestari, mutta säännöllisesti tunneilla käymällä kehität parhaiten eri osa-alueiden tekniikkaa.

HINTA: 60 €


Monipuoliset ja joka kerta erilaiset treenit, jotka suoritetaan oman kuntotason mukaan. Villellä ammattitaitoinen tekniikkaopastus. Hyvä kannustava porukka ja hurttia huumoria, heti eka kerrasta oli tervetullut fiilis!
– Henna-Mari

”Just parasta. Joka kerta erilainen ja monipuolinen treeni. Treeneissä erinomainen ilmapiiri ja lähtötasosta riippumatta sopivat haasteet. Ammattitaitoiset tekniikkaopastukset. Toimintastartista saa treenaustekniikkaan erinomaisen lähtötason ja vinkit. Suosittelen.”
– Joni

Villen toiminnalliset treenit ovat tehokkaita ja monipuolisia. Ville ohjaa ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Treeneissä on aina hyvä tunnelma ja hauska treeniporukka tsemppaa vieläkin parempiin suorituksiin.
– Annimari

Erinomainen toiminnallinen treeni ja vetäjä. Hyvä opastus tekniikkaan ja sopivan vaihtelevat ohjelmat. Mukautuu kunto- ja lähtötason mukaan, kaikki pysyvät mukana, jopa minä.
– Harri


HINNAT

1 TUNTI: 10 €
5 TUNTIA: 45 €
10 TUNTIA: 75 €

KUUKAUSI: 65 €
KESÄPASSI: 150 €

Tutustu Toimintaan ilmaiseksi!

LOPETA TUUMINTA, ALOITA TOIMINTA!
Tunneilla maksutapana käy käteinen, kortti sekä yleisimmät liikuntasetelit.
Voit myös maksaa verkossa PayPal -maksulla, laskulla tai liikuntasaldolla.
KATSO MAKSUTAVAT

1 TUNTI
10
  • Sisältää
  • yhden valitsemasi ToimintaTreenin.
5 TUNTIA
45
  • Sisältää
  • viisi valitsemaasi ToimintaTreeniä.
  • Voimassa kuukauden.
10 TUNTIA
75
  • Sisältää
  • 10 valitsemaasi ToimintaTreeniä.
  • Voimassa kaksi kuukautta.
KUUKAUSI
65
  • Sisältää kaikki kuukauden ToimintaTreenit.
KESÄPASSI
150
  • Sisältää kaikki kesä-elokuun ToimintaTreenit.
KATSO TIEDOT