TUNNIT

TOIMINTATREENI

RYHMÄLIIKUNTA

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU ON MONIPUOLISTA JA TEHOKASTA
Tunneilla treenataan kehon- ja vapaapainoilla kaikkia fyysisiä ominaisuuksia ja ne on suunniteltu tukemaan toiminnallisuutta, joten vaikutukset tuntuvat arjessa koko kropan huippuvireenä.

TREENAAMME LIIKETTÄ EMMEKÄ VAIN YHTÄ TIETTYÄ LIHASTA
Jokainen tunti on erilainen huomioiden koko kehon kuormituksen sekä kaikki liikesuunnat. Treenit ovat siis yhdistelmäharjoittelua parhaimmillaan.

TREENI VEDETÄÄN LÄPI TÄYSIN OMIEN TAITOJEN, KUNNON JA VOIMIEN MUKAAN
Vaikka tunnilla liikkeet ja tempo ovat tekijänsä mukaisia, niin näissä treeneissä jokainen pääsee haastamaan itsensä. Kannustava ryhmähenki on kaiken A ja O ja ryhmässä treenatessa saa itsestään enemmän irti!

TOIMINTATREENI SOTURI

MAANANTAISIN 19:30
KAJAANIHALLIN KAMPPAILUTILA

Soturin treeni sisältää perinteisten lihaskuntoliikkeiden lisäksi mm. venyttelyä ja kamppailuliikkeitä. Harjoittelu kehittää siis monipuolisesti kehon toiminnallisuutta. Treeni tehdään yksin, parin kanssa tai ryhmänä ja harjoittelu soveltuu kaikille.

TOIMINTATREENI SPORT

KESKIVIIKKOISIN 19:00
KAJAANIHALLIN JUOKSURATA

Sporttinen treeni on muuttuva ja mukautuva liikuntatunti, joka perustuu palloilulajien monipuoliseen fysiikkaharjoitteluun. Tunneilla treenataan tasaisesti eri fyysisiä ominaisuuksia kehonpainolla sekä erilaisilla välineillä ja vapaapainoilla. Harjoitukset on suunniteltu tukemaan kehon tavallisia tarpeita ja luonnollisia liikkeitä, joten treeneissä mm. juostaan, hypitään, nostetaan ja heitetään.

TOIMINTATREENI STREET

TORSTAISIN 20:00
KAJAANIHALLIN VOIMISTELUTILA

Street -tunti on voimistelua, jossa harjoiteltavia liikkeitä ovat muun muassa leuanveto, punnerrus, käsilläseisonta sekä erilaiset temput ja niiden yhdistelmät. Liikkeistä on loputon määrä erilaisia variaatioita, joten treeni soveltuu kaikille. Omalla kehonpainolla suoritettavat liikkeet ovat kokonaisvaltaisia ja kehittävät voiman sekä liikkuvuuden lisäksi tehokkaasti kehonhallintaa.

KATSO HINNAT

1.6. ALKAEN

TOIMINTATREENI STRONG

MAANANTAISIN
KAUPUNGINLAMMEN MONITOIMIKENTTÄ

Voimaharjoittelu perustuu liikemalliharjoitteluun (lannesarana, kyykky, työntö, veto…) ja nimensä mukaisesti treenissä keskitytään isoihin voimanostoliikkeisiin (takakyykky, maastaveto, penkkipunnerrus…). Levytankoliikkeiden lisäksi tunnilla harjoitellaan niitä tukevia, eristävämpiä liikkeitä kehonpainolla sekä erilaisilla välineillä ja vapaapainoilla. Treenaajalla olisi hyvä olla tiedossaan voimannostoliikkeiden alkeet.

TOIMINTATREENI SPORT

TIISTAISIN
VIMPELINLAAKSON URHEILUKENTTÄ

Sporttinen treeni perustuu palloilulajien monipuoliseen fysiikkaharjoitteluun. Tunneilla mm. juostaan, hypitään ja heitetään. Tunnilla keskitytään nopeaan voimantuottoon eri liikesuunnissa. Tunti sopii kaikille, joilla ei ole liikkumista haittaavia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja.

TOIMINTATREENI X

KESKIVIIKKOISIN
KAUPUNGINLAMMEN MONITOIMIKENTTÄ

X on cross training-tunti, jossa yhdistellään elementtejä kaikista muista treeneistä. Tunnilla treenataan tasaisesti eri fyysisiä ominaisuuksia mm. painonnosto-, kehonpaino-, kahvakuulaliikkeillä. Harjoitukset on suunniteltu tukemaan kehon tavallisia tarpeita ja luonnollisia liikkeitä. Tunnille on toivottavaa, että treenaaja on harjoitellut voimannostoliikkeitä ja osaa perusteet painonnostoliikkeisiin (rinnalleveto, tempaus, työntö).

TOIMINTATREENI SOTURI

TORSTAISIN
VIMPELINVAARAN MAASTO

Kesällä tunti on armeijahenkinen ja liikutaan maastossa. Soturin treeni sisältää perinteisten lihaskuntoliikkeiden (kyykky, punnerrus, rutistus…) lisäksi mm. polkujuoksua ja lisäpainoina toimii esim. painoliivit. Harjoittelu kehittää siis monipuolisesti kehon toimintakykyä. Treeni tehdään yksin, parin kanssa tai ryhmänä ja harjoittelu soveltuu kaikille. Minimaalinen varustus.

TOIMINTATREENI STREET

PERJANTAISIN
KAUPUNGINLAMMEN MONITOIMIKENTTÄ

Street -treeni on voimistelua. Harjoiteltavia liikkeitä ovat muun muassa leuanveto, punnerrus, käsilläseisonta sekä erilaiset temput ja niiden yhdistelmät. Liikkeistä on loputon määrä erilaisia variaatioita, joten treeni soveltuu kaikille. Kokonaisvaltaiset kehonpainoliikkeet kehittävät voiman sekä liikkuvuuden lisäksi tehokkaasti kehonhallintaa.


TOIMINTASTARTTI

Kurssin tarkoituksena on opettaa aloittelijoille toiminnallisen harjoittelun perusteet sekä harjoittelussa käytettävien liikkeiden perustekniikat. Muutaman tunnin jälkeen et ole vielä mestari, mutta säännöllisesti tunneilla käymällä kehität parhaiten eri osa-alueiden tekniikkaa.

HINTA: 60 €


Monipuoliset ja joka kerta erilaiset treenit, jotka suoritetaan oman kuntotason mukaan. Villellä ammattitaitoinen tekniikkaopastus. Hyvä kannustava porukka ja hurttia huumoria, heti eka kerrasta oli tervetullut fiilis!
– Henna-Mari

”Just parasta. Joka kerta erilainen ja monipuolinen treeni. Treeneissä erinomainen ilmapiiri ja lähtötasosta riippumatta sopivat haasteet. Ammattitaitoiset tekniikkaopastukset. Toimintastartista saa treenaustekniikkaan erinomaisen lähtötason ja vinkit. Suosittelen.”
– Joni

Villen toiminnalliset treenit ovat tehokkaita ja monipuolisia. Ville ohjaa ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Treeneissä on aina hyvä tunnelma ja hauska treeniporukka tsemppaa vieläkin parempiin suorituksiin.
– Annimari

Erinomainen toiminnallinen treeni ja vetäjä. Hyvä opastus tekniikkaan ja sopivan vaihtelevat ohjelmat. Mukautuu kunto- ja lähtötason mukaan, kaikki pysyvät mukana, jopa minä.
– Harri


HINNAT

1 TUNTI: 9 €
5 TUNTIA: 40 €
10 TUNTIA: 65 €

KUUKAUSI: 75 €
KESÄPASSI: 175 €

Tutustu Toimintaan ilmaiseksi!

KATSO TIEDOT
VÄRVÄYDY MUKAAN!

LOPETA TUUMINTA, ALOITA TOIMINTA!
Tunneilla maksutapana käy käteinen, kortti sekä yleisimmät liikuntasetelit.
Voit myös maksaa verkossa PayPal -maksulla, laskulla tai liikuntasaldolla.
KATSO MAKSUTAVAT

1 TUNTI
9
 • Sisältää
 • yhden valitsemasi ToimintaTreenin.
  Tutustu ilmaiseksi!
5 TUNTIA
40
 • Sisältää
 • viisi valitsemaasi ToimintaTreeniä.
 • Voimassa kuukauden.
10 TUNTIA
65
 • Sisältää
 • 10 valitsemaasi ToimintaTreeniä.
 • Voimassa kolme kuukautta.

KUUKAUSI
75
 • Sisältää kaikki kesäkuukauden ToimintaTreenit.
KESÄPASSI
175
 • Sisältää kaikki kesä-elokuun ToimintaTreenit.