TUNNIT

TOIMINTATREENI

RYHMÄLIIKUNTA

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU ON MONIPUOLISTA JA TEHOKASTA
Tunneilla treenataan kehon- ja vapaapainoilla kaikkia fyysisiä ominaisuuksia ja ne on suunniteltu tukemaan toiminnallisuutta, joten vaikutukset tuntuvat arjessa koko kropan huippuvireenä.

TREENAAMME LIIKETTÄ EMMEKÄ VAIN YHTÄ TIETTYÄ LIHASTA
Jokainen tunti on erilainen huomioiden koko kehon kuormituksen sekä kaikki liikesuunnat. Treenit ovat siis yhdistelmäharjoittelua parhaimmillaan.

TREENI VEDETÄÄN LÄPI TÄYSIN OMIEN TAITOJEN JA KUNNON MUKAAN
Vaikka tunnilla liikkeet ja tempo ovat tekijänsä mukaisia, niin näissä treeneissä jokainen pääsee haastamaan itsensä. Kannustava ryhmähenki on kaiken A ja O ja ryhmässä treenatessa saa itsestään enemmän irti!

KATSO HINNAT

TOIMINTATREENI STRONG

MAANANTAISIN 20:00
KAJAANIHALLIN YLEISURHEILUTILA

Voimaharjoittelu perustuu liikemalliharjoitteluun (lannesarana, kyykky, työntö, veto…) ja nimensä mukaisesti treenissä keskitytään isoihin voimanostoliikkeisiin (takakyykky, maastaveto, penkkipunnerrus…). Levytankoliikkeiden lisäksi tunnilla harjoitellaan niitä tukevia, eristävämpiä liikkeitä kehonpainolla sekä erilaisilla välineillä ja vapaapainoilla. Treenaajalla olisi hyvä olla tiedossaan voimanostoliikkeiden alkeet.

TOIMINTATREENI SOTURI

TIISTAISIN 19:00
KAJAANIHALLIN KAMPPAILUTILA

Soturin treeni sisältää perinteisten lihaskuntoliikkeiden lisäksi mm. venyttelyä sekä eläin- ja kamppailuliikkeitä. Harjoittelu kehittää siis monipuolisesti kehon toiminnallisuutta. Treeni on usein nopeatempoinen ja se suoritetaan yksin, parin kanssa tai ryhmänä.

TOIMINTATREENI SPORT

KESKIVIIKKOISIN 19:00
KAJAANIHALLIN YLEISURHEILUTILA

Sporttinen treeni on muuttuva ja mukautuva tunti, joka perustuu palloilulajien monipuoliseen fysiikkaharjoitteluun. Tunneilla treenataan tasaisesti eri fyysisiä ominaisuuksia kehonpainolla sekä erilaisilla välineillä ja vapaapainoilla. Harjoitukset on suunniteltu tukemaan kehon tavallisia tarpeita ja luonnollisia liikkeitä, joten treeneissä mm. juostaan, hypitään, nostetaan ja heitetään.

TOIMINTATREENI STREET

TORSTAISIN 20:00
KAJAANIHALLIN VOIMISTELUTILA

Street -tunti on voimistelua, jossa harjoiteltavia liikkeitä ovat muun muassa leuanveto, punnerrus, käsilläseisonta sekä erilaiset temput ja niiden yhdistelmät. Liikkeistä on loputon määrä erilaisia variaatioita, joten treeni soveltuu kaikille. Omalla kehonpainolla suoritettavat liikkeet ovat kokonaisvaltaisia ja kehittävät voiman sekä liikkuvuuden lisäksi tehokkaasti kehonhallintaa.


TOIMINTASTARTTI

Kurssin tarkoituksena on opettaa aloittelijoille toiminnallisen harjoittelun perusteet sekä harjoittelussa käytettävien liikkeiden perustekniikat. Muutaman tunnin jälkeen et ole vielä mestari, mutta säännöllisesti tunneilla käymällä kehität parhaiten eri osa-alueiden tekniikkaa.

HINTA: 60 €


Monipuoliset ja joka kerta erilaiset treenit, jotka suoritetaan oman kuntotason mukaan. Villellä ammattitaitoinen tekniikkaopastus. Hyvä kannustava porukka ja hurttia huumoria, heti eka kerrasta oli tervetullut fiilis!
– Henna-Mari

”Just parasta. Joka kerta erilainen ja monipuolinen treeni. Treeneissä erinomainen ilmapiiri ja lähtötasosta riippumatta sopivat haasteet. Ammattitaitoiset tekniikkaopastukset. Toimintastartista saa treenaustekniikkaan erinomaisen lähtötason ja vinkit. Suosittelen.”
– Joni

Villen toiminnalliset treenit ovat tehokkaita ja monipuolisia. Ville ohjaa ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Treeneissä on aina hyvä tunnelma ja hauska treeniporukka tsemppaa vieläkin parempiin suorituksiin.
– Annimari

Erinomainen toiminnallinen treeni ja vetäjä. Hyvä opastus tekniikkaan ja sopivan vaihtelevat ohjelmat. Mukautuu kunto- ja lähtötason mukaan, kaikki pysyvät mukana, jopa minä.
– Harri


HINNAT

1 TUNTI: 10 €
5 TUNTIA: 45 €
10 TUNTIA: 75 €

KUUKAUSI: 60 €
KEVÄTPASSI: 250 €

Tutustu Toimintaan ilmaiseksi!

KATSO TIEDOT
VÄRVÄYDY MUKAAN!

LOPETA TUUMINTA, ALOITA TOIMINTA!
Tunneilla maksutapana käy käteinen, kortti sekä yleisimmät liikuntasetelit.
Voit myös maksaa verkossa PayPal -maksulla, laskulla tai liikuntasaldolla.
KATSO MAKSUTAVAT

1 TUNTI
10
 • Sisältää
 • yhden valitsemasi ToimintaTreenin.
5 TUNTIA
45
 • Sisältää
 • viisi valitsemaasi ToimintaTreeniä.
 • Voimassa kuukauden.
10 TUNTIA
75
 • Sisältää
 • 10 valitsemaasi ToimintaTreeniä.
 • Voimassa kaksi kuukautta.
KUUKAUSI
60
 • Sisältää kaikki kuukauden ToimintaTreenit.
KEVÄTPASSI
250
 • Sisältää kaikki tammi-toukokuun ToimintaTreenit.
KEVÄTPASSI 1/2
110
 • Sisältää kaikki tammi-helmikuun ToimintaTreenit.
KEVÄTPASSI 2/2
165
 • Sisältää kaikki maalis-toukokuun ToimintaTreenit.