TUNNIT

TOIMINTATREENI

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU ON MONIPUOLISTA JA TEHOKASTA
Jokainen treeni on erilainen ja kohdistettu vartalon lihaksistoon eri liikesuunnat huomioiden. Treeneissä kuormitamme koko kehoa emmekä vain yhtä tiettyä lihasta.

USEITA TUNTEJA VIIKOSSA JA KAIKKI OVAT ERI TYYLISIÄ
Tunneilla treenataan kehon- ja vapaapainoilla kaikkia fyysisiä ominaisuuksia ja ne on suunniteltu tukemaan kehon toiminnallisuutta, joten vaikutukset tuntuvat arjessa koko kropan huippuvireenä.

KAIKEN HARJOITTELUN PERUSTANA ON OIKEAT LIIKETEKNIIKAT
Jatkuva tekniikan kehittäminen tuo onnistumisen tunteita ja saat harjoittelusta tuloksellista ja turvallista. Kannustava ryhmähenki on kaiken A ja O ja ryhmässä treenatessa itsestäänkin saa enemmän irti!

TREENI VEDETÄÄN LÄPI TÄYSIN OMIEN TAITOJEN, KUNNON JA VOIMIEN MUKAAN
Vaikka tunnilla liikkeet ja tempo ovat tekijänsä mukaisia, niin näissä treeneissä jokainen pääsee haastamaan itsensä!

KAJAANIHALLILLA:
SOTURI MAANANTAISIN 19:30 KAMPPAILUTILASSA
SPORT KESKIVIIKKOISIN 19:00
JUOKSURADALLA
STREET TORSTAISIN
20:00 VOIMISTELUTILASSA

KATSO HINNAT


TOIMINTATREENI SOTURI

MAANANTAISIN 19:30
KAJAANIHALLIN KAMPPAILUTILA

Soturin treeni sisältää perinteisten lihaskuntoliikkeiden lisäksi mm. venyttelyä ja kamppailuliikkeitä. Kesällä tunti on armeijahenkinen ja liikutaan maastossa. Harjoittelu kehittää siis monipuolisesti kehon toiminnallisuutta. Treeni tehdään yksin, parin kanssa tai ryhmänä ja harjoittelu soveltuu kaikille.


TOIMINTATREENI SPORT

KESKIVIIKKOISIN 19:00
KAJAANIHALLIN JUOKSURATA

Sporttinen treeni on muuttuva ja mukautuva liikuntatunti, joka perustuu palloilulajien monipuoliseen fysiikkaharjoitteluun. Tunneilla treenataan tasaisesti eri fyysisiä ominaisuuksia kehonpainolla sekä erilaisilla välineillä ja vapaapainoilla. Harjoitukset on suunniteltu tukemaan kehon tavallisia tarpeita ja luonnollisia liikkeitä, joten treeneissä mm. juostaan, hypitään, nostetaan ja heitetään.


TOIMINTATREENI STREET

TORSTAISIN 20:00
KAJAANIHALLIN VOIMISTELUTILA

Street -tunti on voimistelua, jossa harjoiteltavia liikkeitä ovat muun muassa leuanveto, punnerrus, käsilläseisonta sekä erilaiset temput ja niiden yhdistelmät. Liikkeistä on loputon määrä erilaisia variaatioita, joten treeni soveltuu kaikille. Omalla kehonpainolla suoritettavat liikkeet ovat kokonaisvaltaisia ja kehittävät voiman sekä liikkuvuuden lisäksi tehokkaasti kehonhallintaa.


TOIMINTATREENI STARTTI

Kurssin tarkoituksena on opettaa aloittelijoille toiminnallisen harjoittelun perusteet sekä harjoittelussa käytettävien liikkeiden perustekniikat. Parin tunnin jälkeen et ole vielä mestari, mutta säännöllisesti tunneilla käymällä kehität parhaiten eri osa-alueiden tekniikkaa.

VARAA PAIKKASI


VOIT MYÖS YHDISTÄÄ RYHMÄLIIKUNNAN PIENRYHMÄVALMENNUKSEEN.

Monipuoliset ja joka kerta erilaiset treenit, jotka suoritetaan oman kuntotason mukaan. Villellä ammattitaitoinen tekniikkaopastus. Hyvä kannustava porukka ja hurttia huumoria, heti eka kerrasta oli tervetullut fiilis!
– Henna-Mari

”Just parasta. Joka kerta erilainen ja monipuolinen treeni. Treeneissä erinomainen ilmapiiri ja lähtötasosta riippumatta sopivat haasteet. Ammattitaitoiset tekniikkaopastukset. Toimintastartista saa treenaustekniikkaan erinomaisen lähtötason ja vinkit. Suosittelen.”
– Joni

Villen toiminnalliset treenit ovat tehokkaita ja monipuolisia. Ville ohjaa ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Treeneissä on aina hyvä tunnelma ja hauska treeniporukka tsemppaa vieläkin parempiin suorituksiin.
– Annimari

Erinomainen toiminnallinen treeni ja vetäjä. Hyvä opastus tekniikkaan ja sopivan vaihtelevat ohjelmat. Mukautuu kunto- ja lähtötason mukaan, kaikki pysyvät mukana, jopa minä.
– Harri

HINNAT

TUTUSTUMINEN: 0 €
KUUKAUSI: 50 €
1 TUNTI: 9 €
5 TUNTIA: 40 €
10 TUNTIA: 65 €

KEVÄTPASSI: 200 €

KATSO TIEDOT

LOPETA TUUMINTA
ALOITA TOIMINTA!

Tunneilla maksutapana käy käteinen, kortti sekä yleisimmät liikuntasetelit.
Voit myös maksaa verkossa PayPal -maksulla, laskulla tai liikuntasaldolla.
KATSO MAKSUTAVAT

1 TUNTI
9
  • Sisältää
  • yhden valitsemasi ToimintaTreeni -tunnin.
5 TUNTIA
40
  • Sisältää
  • viisi valitsemaasi ToimintaTreeni -tuntia.
  • Voimassa 2 kk.
10 TUNTIA
65
  • Sisältää
  • 10 valitsemaasi ToimintaTreeni -tuntia.
  • Voimassa 3 kk.
KUUKAUSI
50
  • Sisältää
  • kuukauden kaikki ToimintaTreeni -tunnit.