ESITTELY

VALMENTAJA VILLE NISSINEN

Olen liikkunut ja urheillut intohimoisesti lapsesta saakka. Kilometrejä on kertynyt tuhansia niin nurmikentillä, juoksuradoilla, rinteissä, jäällä kuin tien päälläkin. Lopetettuani jalkapallon siirryin salibandyn pariin ensin pelaamaan ja pian sen jälkeen myös valmentamaan. Sillä tiellä ollaan.

Palkintokaapista löytyy kirkkaimpia mitaleja niin maakunnan kuin valtakunnallisen tason kilpailuista. Mahtavien kokemuksien ja voittojen lisäksi mukaan on mahtunut myös raskaita tappioita ja suuria pettymyksiä. Varsinkin polven rikkoontuminen ja siitä alkanut omatoiminen kuntoutus herättivät ja saivat kiinnostumaan kunnolla urheilullisesta fysiikkaharjoittelusta. Nykyään ohjaan ja valmennan paljon kantapään (tai polven) kautta oppimiani asioita.

Tähän mennessä olen suorittanut mm. Liikunnan ammattitutkinnon ja Spartan Academy -Toiminnallisen harjoittelun ohjaajakoulutuksen. Vuosien urheilukokemukseni joukkuelajeissa ovat muokanneet ohjaukseni ja valmennukseni tehokkaaksi ja toiminnalliseksi.

Asiakkaistani löytyy kaikenikäisiä ja -kuntoisia liikkujia sekä urheilijoita. Kuitenkin kaikessa harjoittelussa minulle tärkeimpiä asioita on kokonaisvaltainen toiminta- ja suorituskyvyn parantaminen sekä jatkuva kehittyminen ja oppiminen. Koko kehoa kuormittavalla ja kaikissa liikesuunnissa tapahtuvalla harjoittelulla on tehokas siirtovaikutus haluttuun toimintaan, tapahtui se sitten arkielämässä tai vaikka urheilulajissa.

TAVOITTEET SAAVUTETAAN TOIMINNALLA!