ESITTELY

VALMENTAJA VILLE NISSINEN

Olen liikkunut ja urheillut intohimoisesti lapsesta saakka. Kilometrejä on kertynyt tuhansia niin nurmikentillä, juoksuradoilla, rinteissä, jäällä kuin tien päälläkin. Lopetettuani jalkapallon siirryin salibandyn pariin ensin pelaamaan ja pian sen jälkeen myös valmentamaan. Sillä tiellä ollaan.

Palkintokaapista löytyy kirkkaimpia mitaleja niin maakunnan kuin valtakunnallisen tason kilpailuista. Mahtavien kokemuksien ja voittojen lisäksi mukaan on mahtunut myös raskaita tappioita ja suuria pettymyksiä. Varsinkin polven rikkoontuminen ja siitä alkanut omatoiminen kuntoutus herättivät ja saivat kiinnostumaan kunnolla urheilullisesta fysiikkaharjoittelusta. Nykyään ohjaan ja valmennan paljon kantapään (tai polven) kautta oppimiani asioita.

Tähän mennessä olen suorittanut Liikunnan ammattitutkinnon ja Spartan Academy -Toiminnallisen harjoittelun ohjaajakoulutuksen. Vuosien urheilukokemukseni joukkuelajeissa ovat muokanneet ohjaukseni ja valmennukseni tehokkaaksi sekä toiminnalliseksi.

Asiakkaistani löytyy kaikenikäisiä ja -kuntoisia liikkujia sekä urheilijoita. Kuitenkin kaikessa harjoittelussa minulle tärkeimpiä asioita ovat monipuolisuus ja luonnollinen liikkuminen. Tavoitteena ovat suorituskyvyn maksimointi sekä loukkaantumisriskien minimointi. Koko kehoa kuormittavalla harjoittelulla kehitetään kaikkia fyysisiä ominaisuuksia ja ne on suunniteltu tukemaan kehon toiminnallisuutta, joten vaikutukset tuntuvat koko kropan huippuvireenä. Harjoittelulla on mahdollisimman tehokas vaikutus haluttuun käytännön toimintaan tai ominaisuuteen, oli se sitten arkielämä tai vaikka urheilulaji.


TAVOITTEET SAAVUTETAAN TOIMINNALLA!

#ToiminnallaTavoitteisiin